THE GREATEST GUIDE TO قیمت پمپ ضد اسید

The Greatest Guide To قیمت پمپ ضد اسید

The Greatest Guide To قیمت پمپ ضد اسید

Blog Article

Effectiveness cookies are employed to understand and evaluate the key functionality indexes of the web site which allows in offering an even better person experience for your people. Analytics Analytics

این پمپ‌ها معمولا قیمتی پایین تر از پمپ‌های فلزی ضداسید دارند و مقرون به صرفه هستند. برای خرید این پمپ‌ها به راحتی از طریق سایت نیکاسان اقدام کنید.

پارچه فیلتر پرس

.برای مشاوره و خرید و اطلاع از قیمت‌ها با شماره‌های مندرج در سایت تماس بگیرید.

در کشور ایران نیز پمپ ضد اسید ایرانی در ابعاد صنعتی یزرگ و کوچک قابل ساخت و تولید است که در بحث کیفت ساخت و عملکرد قابل رقابت با محصولات اروپایی می باشد. پمپ ضد اسید ایرانی نیز با توجه به در دسترس بودن و زمان تحویل کوتاه بسیار مفید و پرکاربرد است.

مکانیزم های پوشش و آب بندی با استفاده مکانیکال سیل و اورینگ برای جلوگیری از هرگونه نشت یا آسیب ناشی از ماهیت خورنده سیال طراحی شده اند.

پمپ های مخصوص اسید سولفوریک یکی از چند دسته پمپ هایی هستند که برای انتقال انواع اسید از جمله اسید سولفوریک نیز استفاده میشود.

پمپ‌های پلیمری یا ضد اسید یا پمپ‌های مقاوم در برابر اسید، دستگاه هایی هستند که برای انتقال سیالات اسیدی به کار می‌روند. این پمپ‌ها به صورت ویژه برای مواد شیمیایی قوی طراحی شده‌اند و برای انتقال مواد شیمیایی در عملیات صنعتی و آزمایشگاهی استفاده می‌شوند.

فروشگاه درویش یکی از وارد کنندگان بزرگ و اصلی وسایلهای صنعتی از جمله پمپ های صنعتی که میباشد ؛ با توجه به سابقه ی چند ساله ی مجموعه درویش در عرضه کردن این نوع محصولات بهترین خدمات را به راحتی به شما عرضه کند و از ایجاد هرگونه مشکل و سختی برای مشتری در زمان خرید جلوگیری کند . 

آبتین صنعت

پمپ های پلیمری ضد اسید برای کنترل مواد خورنده و جلوگیری از آسیب ناشی از اسیدها طراحی شده اند. در اینجا به چند مرحله کلی در فرآیند تولید اشاره می¬شود:

پمپ‌های ضد اسید یک نوع پمپ با شرایط خاص هستند که با استفاده از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز کوپله می‌شوند و ورودی و خروجی آن‌ها با توجه به سفارش مشتریان می‌تواند فلنچی یا رزوه‌ای باشد. در بعضی از مدل‌های پمپ ضد اسید، از یک تبدیل کننده استفاده می‌شود که به بخش پوسته متصل شده و از این طریق جابه جایی سیالات انجام می‌شود.

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و here سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

پروانه این پمپ دارای هسته فلزی و نوعی پوشش پلیمری است؛ به همین دلیل مقاومت مکانیکی بسیار بالایی دارد.

Report this page